Junts i ERC construiran uns lavabos al mig de la plaça Joan Sansa sense el consens dels veïns

L’equip de govern de Junts i ERC ja s’ha gastat 104.372,30 euros als quals s’haurà d’afegir el cost del trasllat i adaptació a l’exterior.

Veïns i veïnes de la plaça han mostrat la seva disconformitat per la nova localització al bell mig de la plaça Joan Sansa.

La construcció dels urinaris públics és un exemple de mala gestió dels diners públics.

Compromís X La Seu va traslladar la preocupació del grup a l’equip de govern durant el ple de dilluns passat pel trasllat dels lavabos al mig de la plaça Joan Sansa sense cap tipus de consens entre el veïnat. Aquesta nova ubicació s’ha pres de manera unilateral sense comptar amb ningú.

Aquests lavabos, els quals inicialment havien d’estar a un local tancat a prop de la plaça, ja han costat la considerable xifra de 104.372,30 euros. Aquest import no és definitiu ja que s’haurà d’afegir el cost de la instal·lació i adaptació dels lavabos a l’exterior, situant-se al mig de la plaça.

Compromís insisteix en demanar responsabilitats a l’equip de govern per la gestió d’aquest desastre. Aquest cas és un clar exemple de com no es poden malbaratar els diners públics i menys en moments de necessitat com els que estem vivint.

Al ple municipal, també es va fer palesa una manca total d’autocrítica per part de l’equip de govern ja que es va treure pit per la gestió dels urinaris, i criticant a l’oposició per fer la seva feina de control al govern.

Ordeig declara que “l’única cosa que faltava en aquesta història dels lavabos és posar-los en mig de la plaça Joan Sansa i a més sense el consens dels veïns i veïnes” i afegeix que “lamenta que l’equip de govern no assumeixi les seves responsabilitats i demani disculpes a la ciutadania de la Seu per aquesta gestió tan nefasta”.