Compromís exigeix explicacions i disculpes públiques a l’alcalde Fàbrega

Dissabte, en plena pandèmia, es va fer un concert multitudinari al poliesportiu de la Seu on no es van complir les mesures sanitàries exigibles en l’actualitat.

Compromís X La Seu rebutja la passivitat i permissivitat de l’actual equip de govern de Junts i ERC en els moments actuals de crisi sanitària.

A causa de la pandèmia de la COVID-19 el PROCICAT va publicar unes mesures molt restrictives que exigeixen un esforç econòmic a molts negocis de la nostra ciutat que estan obligats a tancar els dissabtes i els bars i restaurants a restringir horaris i aforaments.

Per contra, ahir dissabte, en ple augment de casos de la tercera onada de la COVID-19 i amb els comerços tancats, l’equip de govern de la Seu d’Urgell de Junts i ERC, liderat per Fàbrega i Viaplana, va organitzar un concert multitudinari en un espai tancat on no es van respectar les mesures sanitàries exigibles i obligatòries.

Com era d’esperar, l’equip de govern ha estat incapaç de mantenir l’ordre i han permès l’incompliment de les normes sanitàries amb la seva desídia i passivitat habitual, com així ho acrediten diverses fotos i vídeos publicats a les xarxes socials que han despertat la indignació de molts ciutadans i ciutadanes de la Seu. En cap cas s’ha de culpabilitzar a les persones que van assistir al concert, sinó a la manca de control de les mesures sanitàries.

És una gravíssima falta de respecte per part de l’equip de govern de l’Ajuntament organitzar un acte d’aquesta magnitud sense cap tipus de control en un espai tancat. Per tot això, el grup municipal de Compromís X La Seu exigeix explicacions i disculpes públiques de l’alcalde Fàbrega a la ciutadania.

Compromís també vol afegir que dona suport a la cultura, com no pot ser d’una altra manera, però amb un compliment estricte de les mesures de seguretat.