ELECCIONS 14 F: ÒSCAR ORDEIG REPRESENTA EL CANVI QUE TANT NECESSITEM AL PIRINEU

La pandèmia ha portat molt patiment però també ha servit per a que moltes persones s’hagin adonat que no anem bé, que ens calen canviar les prioritats i tirar tots del carro per sortir endavant.

Una gran part de les persones que vivim al món rural i molt especialment a la muntanya si mirem enrere, si mirem 10 anys enrere, veiem que des dels governs de la Generalitat se’ns ha menystingut i enganyat contínuament.

Res a veure amb el que ha fet aquests anys el nostre company Òscar Ordeig, diputat al Parlament que, des de l’oposició, està treballant de forma incansable defensant com ningú la necessitat de reforçar l’economia del món rural i els drets de les persones que vivim a la muntanya. Ell ha estat el màxim responsable que al Parlament de Catalunya s’hagi parlat com mai, amb propostes i denúncies, de la necessitat de construir un país basat en l’equilibri territorial.

Malauradament, els partits al govern no han situat aquesta lluita entre les seves prioritats. Moltes paraules i copets a l’esquena però quan toca repartir els diners, aproven un pressupost on Lleida i el Pirineu són, un cop més, els territoris més castigats de tota Catalunya amb menys inversions que mai.

A vegades les passions no et deixen veure la realitat. I a vegades la veritat fa mal. Però els fets demostren sense cap mena de dubte que els partits neoconvergents (Junts, PDeCAT) i ERC ens han abandonat a la nostra sort. Molts els havien seguit amb una pastanaga que ara ja s’ha podrit, i ja no fa bona olor, ni bon aspecte.

No caiguem en ficar en el mateix sac a tots els polítics.

L’Òscar Ordeig, encara ha fet més per nosaltres. Ha treballat molt també per a que en el seu partit, el PSC, es superi definitivament la vella visió centralista de la política on tot es cou a Barcelona i s’integri entre els valors a defensar -al mateix nivell que el feminisme, l’ecologia i els drets socials- la lluita per aturar la despoblació, l’empobriment i l’envelliment del món rural. I ho ha aconseguit, guanyant-se el respecte de molts dirigents polítics del seu partit i, per què no dir-ho, d’altres.

Ho tenim clar, molt clar. Necessitem persones com l’Òscar Ordeig al Parlament i encara més al nou govern de la Generalitat. S’ha guanyat amb fets la nostra plena confiança i estem convençuts que ell, i la resta de persones que componen la llista de candidats en la demarcació de Lleida, demostraran, si els hi donem la oportunitat, que creure en el món rural i el Pirineu és apostar per un país millor.

Tot el nostre suport, i esperança, a la candidatura del PSC encapçalada per l’Òscar Ordeig. Per un Pirineu amb oportunitats per nosaltres i pels nostres fills i filles!!!

Consellers/es, regidors/es de Compromís i militants de l’agrupació del PSC a l’Alt Urgell i Cerdanya.