Compromís reclama la retirada immediata de la campanya burilles del carrer Major

Compromís considera que aquesta campanya del tot equivocada, és antihigiènica i antiestètica i perjudica al comerç de La Seu.

Cal fer campanyes d’educació ambiental en positiu en contraposició a l’actual, poc ambientalista i educadora.

Ahir dimecres l’Ajuntament va instal·lar diverses ampolles omplertes amb burilles lligades a les pilones al llarg de tot el carrer Major de la Seu, considerem del tot equivocat aquesta mesura. Al bell mig del centre històric el que cal és embellir i no contribuir més a la seva degradació.

Compromís reclama a l’alcalde la retirada immediata de les burilles per considerar aquesta exposició pública de antihigiènica. Atenta contra la estètica del carrer principal del Centre Històric de la Seu i perjudica als comerços instal·lats.

Compromís dona ple suport a la posició de la UBSU davant aquesta acció municipal del tot desafortunada.