Mínguez i Ordeig es reuneixen amb empreses a la Seu per parlar de fons europeus

Els fons europeus, que sumaran un total de 70.000 milions d’euros a repartir entre 2021 i 2023, suposen una oportunitat única pel territori.

Compromís X La Seu està treballant per tirar endavant una proposta, d’acord amb les empreses locals, per demanar fons europeus.

La diputada al Congrés dels Diputats, Montse Mínguez, i el diputat al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, es van reunir a la Seu d’Urgell amb importants empreses locals per parlar sobre el futur dels fons europeus.

Els empresaris locals van mostrar als diputats les necessitats més urgents per tal de fer un projecte que serveixi per posar les bases al futur del territori i que serveixi per donar noves oportunitats a les noves generacions.

Els fons europeus, segons van informar, seran de 70.000 milions d’euros i es repartiran entre els anys 2021 i 2023. Aquests fons han de tenir els objectius bàsics de fomentar el treball, desenvolupar la sostenibilitat mediambiental i per digitalitzar institucions i empreses.

Aquests fons són una gran oportunitat per al territori i s’han de fer tots els esforços necessaris entre administracions i empreses privades per aconseguir fer un projecte que tingui una mirada a llarg termini i que generi aquestes noves oportunitats.

Compromís X La Seu està treballant per a redactar una proposta, d’acord amb les necessitats i objectius mostrats per les empreses locals, per aconseguir aquesta important fita.

Els diputats al Congrés i al Parlament de Catalunya també van aprofitar la visita per reunir-se amb regidors i regidores de Compromís de diferents municipis de la comarca de l’Alt Urgell i així poder parlar de les necessitats i objectius a futur del territori alturgellenc.