Joan Barrera: Candidat a alcalde de Compromís X La Seu

Joan Barrera ha estat elegit candidat a alcalde en l’Assemblea de Compromís celebrada divendres passat.

Joan Barrera fa una crida a sumar-se al projecte de Compromís a tothom que vulgui un canvi en la dinàmica de la Seu.

El divendres, dia 13 de maig, es va celebrar l’assemblea de Compromís X La Seu, en la que s’ha escollit a Joan Barrera com a nou cap de llista i candidat a alcalde per a les eleccions municipals del maig del 2023.

L’assemblea de Compromís ha constatat com en els darrers 20 anys la nostra ciutat ha perdut lideratge i iniciativa, trobant-nos avui amb una Seu parada.

Compromís aposta per una Seu que recuperi població i retingui talent, una Seu que retrobi la il·lusió per impulsar noves activitats econòmiques, una Seu amb els espais públics cuidats i carrer nets, una Seu on sigui realitat una nova Residència per a la Gent Gran i uns serveis hospitalaris amb més qualitat, on l’Hospital d’Andorra jugui un paper complementari per tal d’estalviar desplaçaments a Lleida.

Hem de recuperar la il·lusió col·lectiva com a primer pas per al rellançament econòmic i social.

L’única alternativa real a l’actual govern de La Seu i per tal de redreçar la situació és un canvi a l’ajuntament, Joan Barrera i Compromís. Des d’una oposició constructiva a l’actual equip de govern de Junts i ERC, ja hem fet moltes propostes positives i concretes per a la nostra ciutat. La major part d’elles no s’han tingut en compte.

Joan Barrera es compromet a prioritzar tres línies de treball en els següents àmbits:

  • Reactivació econòmica
  • Espai públic i seguretat ciutadana
  • Nou Hospital i Residència

Joan Barrera, candidat a alcalde en  les pròximes eleccions municipals, ha fet una crida a tothom que vulgui un canvi a la Seu a sumar-se a Compromís X La Seu, més enllà de la militància en un partit o un altre. “Avui La Seu es troba en una situació tan delicada que cal per damunt de tot prioritzar la nostra ciutat per rellançar-la amb èxit cap a la nova dècada”.

La Seu té possibilitats: el seu Patrimoni cultural i natural, la seva gent i les seves empreses, i si entre tots marquem grans objectius compartits, segur que superarem aquesta situació, com en el passat en vam saber superar d’altres de tant o més difícils.

Joan Barrera té 38 anys. És pare de família. De formació és enginyer superior en geologia.

Ha treballat i treballa com a enginyer a diferents empreses consultores i constructores tant a Catalunya com a Andorra i també per compte propi. Va ser conseller comarcal a la legislatura 2015-19 i és regidor de l’ajuntament de la Seu des del 2015.