Compromís demana per l’estat actual de la concessió del bar del Parc Olímpic del Segre

A dia d’avui el bar restaurant del Parc Olímpic del Segre resta tancat, i porta així des de l’1 de desembre de l’any passat.

L’equip de govern es compromet a tenir-lo obert abans de final de l’actual mes de juny.

Dilluns passat es va celebrar el ple municipal on Compromís X La Seu, a través del seu representant al consell d’administració del Parc Olímpic del Segre, Àngel Rúbio, va demanar informació sobre l’estat del concurs del bar restaurant del Parc, actualment tancat des de l’1 de desembre de 2021.

Aquest equipament és imprescindible, sobretot en mesos de bon temps, per atraure turistes a la nostra ciutat en un entorn privilegiat i també pel gaudi dels ciutadans i ciutadanes de la Seu.

Cal recordar que s’han fet dos concursos per la concessió del bar restaurant, quedant ambdós deserts. Actualment es troba en un procediment negociat per aconseguir gent interessada en gestionar aquest negoci amb qualitat.

L’actual equip de govern de Junts i ERC es va comprometre a tenir aquest equipament obert i en funcionament abans del mes de juliol per tal d’intentar salvar la temporada d’estiu.

Des del grup de Compromís es lamenta que no s’hagin fet les gestions pertinents amb molta més antelació per evitar aquesta trista situació. Val a recordar que s’ha perdut mesos en els que el bar ja podia estar obert funcionant a ple rendiment i que ha restat tancat durant un campionat i les vacances de Setmana Santa, entre d’altres, perjudicant així la seva imatge.